Κοινωνικές εκδηλώσεις

Ένας παραμυθένιος γάμος, μια υπέροχη βάφτιση, ενα καταπληκτικό πάρτι, ένα επιτυχημένο σεμινάριο...καλώς ήλθατε στο Εvoikos Hotel!
Tο Εvoikos Hotel είναι πολύ εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο, εφόσον απέχει μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά από την Αθήνα και 40 λεπτά από την Λαμία. Τα χρώματα του πράσινου, τα πολύχρωμα λουλούδια, το γαλάζιο της θάλασσας που βρίσκεται ακριβώς μια ανάσα από το Evoikos Hotel δένουν αρμονικά δημιουργώντας ενα φανταστικό σκηνικό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης των ονείρων σας.
Ο χώρος του Εvοικος Ηοtel αποτελείται από έναν υπαίθριο χώρο με γκαζόν και πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 άτομα. Επίσης διαθέτει αίθουσα με πόρτες που ανοιγοκλείνουν για χρήση τους χειμερινούς μήνες που επίσης μπορεί να δεχτεί 150 άτομα.
Στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Evoikos Hotel, πάνω στο βράχο και ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, μπορείτε να ανταλλάξετε όρκους πίστης ή να κάνετε την βάφτιση του παιδιού σας.
Εννέα μοντέρνα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας.
Υπάρχει διαθέσιμος επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας και αν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε το ψήσιμο και την παροχή των ποτών σε συνεργασία με το catering της αρεσκείας σας.
Μέσα στο χώρο του Evoikos Hotel υπάρχει ιδιωτικό υπαίθριο parking.


Σας περιμένουμε στο Evoikos Hotel να δημιουργήσουμε την ωραιότερη εκδήλωση σας..!

Leave your comments

0
terms and conditions.

Comments