Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης στο παλιό γυμνάσιο της πόλης.
To κτήριο είναι χαρακτηρισμένο ως ιστορικό διατηρητέο. Σε τρεις κεντρικές αίθουσες του κτηρίου και στον κεντρικό διάδρομο εκτίθενται αρχαιολογικά ευρήματα από τις σωστικές και συστηματικές ανασκαφές της περιοχής της Λοκρίδας και του βορειοανατολικού τμήματος της αρχαίας Φωκίδας.

More

Στην κεντρική παραλία Λιβανατών  και κατά μήκος όλης της ακτογραμμής θα βρείτε καφε μπάρς και Beach bars που μπορείτε να διασκεδάζετε όλη την ημέρα και ως αργά την νύχτα.

Ο οικισμός του Κύνου στην παραλία των Λιβανατών
Σύμφωνα με την ανασκαφή ο χώρος κατοικούνταν από τη Νεολιθική εποχή ως τους βυζαντινούς χρόνους.

Ακόμα μία εκδρομή για όλο τον χρόνο. Σε μία ώρα οδήγησης, από το ξενοδοχείο μας φθάνετε στο Μαντείο των Δελφών. Ο ομφαλός της γής’ εξακολουθεί να είναι ακόμη και στιε μέρες μας τόπος με ισχυρή ενέργεια και απερίγραπτη φυσική ομορφιά.

Στις πλαγιές του όρους "Χλωμός" σε απόσταση 7 χλμ. από την Αταλάντη ευρίσκεται η Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων, μεγάλο προσκυνηματικό κέντρο της Λοκρίδος.

Συνδυάστε την διαμονή σας στην θάλασσα με μια ημερήσια εκδρομή στο πιο μεγάλο χιονοδρομικό της Ελλάδας . Ξεκινώντας από το Εvoikos Hotel, με οδήγηση μιας ώρας φτάνετε στο κατάφυτο από Κεφαλονήτικα έλατα με πυκνή βλάστηση και σπάνια φυσική ομορφιά, Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

More

Η μεγάλη σε μήκος ακτογραμμή δίνει στον επισκέπτη την δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών παραλιών  διαφορετικής μορφολογίας, καθώς και την δυνατότητα να διασκεδάσει στα πολυσύχναστα beach bar.

More

Πλούσια σε θεραπευτικά στοιχεία κατάλληλα για δερματικές παθήσεις και ρευματικά

Η περιοχή προσφέρει  υπέροχα καταπράσινα μονοπάτια ορεινές και παραθαλάσσιες  διαδρομές για πεζοπορία και ποδηλασία. Ο πλούσιος βυθός του Ευβοϊκού με τα ερείπια της βυθισμένης αρχαίας Αταλάντης,  προσφέρεται προς εξερεύνηση στους λάτρεις της κατάδυσης.

Το νερό τους έχει θερμοκρασία 35 βαθμών κελσίου και είναι πλούσιο σε θεραπευτικά στοιχεία για  παθήσεις του αναπνευστικού.