Το 1982 η Παναγιώτα και ο Σταμάτης Μακρής δημιούργησαν το εστιατόριο Ευβοϊκός με Ελληνικές γεύσεις, βασισμένες σε φρέσκα, ντόπια συστατικά της Φθιώτιδας και το φρέσκο ψάρι της περιοχής. Για 12 χρόνια κατάφεραν να διατηρήσουν αναλείωτη την ποιότητα των γεύσεων ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες των επισκεπτών τους.
Το 2004, αφού αναγνώρισαν την αυξημένη ζήτηση των θαμώνων για διαμονή στην υπέροχη παραθαλάσσια τοποθεσία, δημιούργησαν εννέα μοντέρνα δωμάτια με οικείο στυλ και απρόσκοπτη θέα στην θάλασσα. Ο συνδυασμός ποιοτικού φαγητού, άψογης φιλοξενίας και η ζεστή προσωπικότητα των ιδιοκτητών κάνουν το Evoikos Ηotel τον ιδανικό τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές.